Loading...

“Maštošumske pitalice” i “Povratak otkačenih” u okviru “Beranskog kulturnog ljeta”

Centar za kulturu Berane

Bogat pozorišni dan planiran je u Centru za kulturu u Beranama, u srijedu, 10. jula 2024. godine. Toga dana na sceni Centra za kulturu u 11 h, biće izvedena pozorišna predstava za djecu „Maštošumske pitalice“.

Riječ je o mini mjuziklu, jednoj razigranoj , raspjevanoj interaktivnoj predstavi, koja je namijenjena uzrastu djece od tri  i više godina. Predstava je rađena u produkciji  „Monikart“ iz Beograda. Ova predstava povezuje sadašnjost i prošlost  kroz poznate likove iz bajki  i ističe važnost učenja i obrazovanja. Tekst potpisuje Slavica Ljujić, a režiju Monika Romić, koje  i igraju u predstavi sa Nikolom Ugrinovićem.

U produkciji pozorišne kuće „Monikart“ iz Beograda, u večernjem terminu 10. jula 2024. godine u 20 h, na sceni Centra za kulturu u Beranama, biće odigrana  pozorišna predstava „Povratak otkačenih“. U pitanju je komedija (vodvilj) mjuzikl, nastala kao odvojen  nastavak predstave „Otkačene“ koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima, prepoznatljivim iz svačije svakodnevnice. U predstavi igraju: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić i Danica Radulović. Specijalni gost je Igor Lazić-Nigor, a gost iz ofa Milorad Milinković. Teks je napisala Slavica Ljujić, a režiju, scenografiju i izbor muzike potpisuje Monika Romić.

Ovi programi se odvijaju u okviru „Beranskog kulturnog ljeta“ u organizaciji  Centra za kulturu, pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

Za obje predstave ulaz je besplatan.

Izvor: Centar za kulturu Berane

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}