Loading...

Manifestacija “Dani najboljih” za učenike osnovnih i srednjih škola

Kulturno - informativni centar "Budo Tomović"

Manifestacija "Dan najboljih" biće realizovana, u organizaciji Sekretarijata za kulturu Glavnog grada Podgorica, u utorak, 11. juna, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestacija je posvećena učenicima osnovnih i srednjih škola u Glavnom gradu -dobitnicima diplome “Luča”, kao i polumaturantima i maturantima koji su osvojili neko od prva tri mjesta na državnom takmičenju.

Svečani program uručenja prigodnih nagrada učenicima završnih razreda osnovnih škola počeće u 12 h, dok će u 20 h nagrade biti dodijeljene učenicima srednjih škola.

Biće nagrađena 399 najbolja učenika osnovnih škola, od kojih 382 dobitnika diplome "Luča" i 17 učenika koji su osvojili neko od prva tri mjesta na državnom takmičenju. Nagrade će dobiti i 292 najbolja učenika srednjih škola – od kojih su 278 dobitnici diplome "Luča", dok je 14 učenika osvojilo neko od prva tri mjesta na državnom takmičenju.

Nagrade učenicima uručiće predstavnici Glavnog grada Podgorice.

Svečanosti će, zbog broja nagrađenih učenika i kapaciteta Velike sale KIC-a „Budo Tomović“ prisustvovati samo učenici i predstavnici škola. Sekretarijat će obezbijediti fotografisanje i snimanje događaja, pa će svi zainteresovani biti u prilici da, po završetku programa, preuzmu sa sajta glavnog grada foto i video materijal sa manifestacije.

Izvor: Sekretarijat za kulturu Glavnog grada Podgorica

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}