Loading...

La organica - lider urbane poljoprivrede na ESG Adria Samitu 2024

Porto Montenegro

La Organica, inovativna kompanija i lider u urbanoj poljoprivredi, nudi bogat asortiman organskih proizvoda. Za sve one koji žele da sami proizvode hranu za sebe i svoju porodicu, La organica nudi sjajna rješenja bez upotrebe mineralnih đubriva ili pesticida.

Svjesni savremenih izazova konzumiranja hrane sumjivog porijekla i lošeg kvaliteta, koji na svakodnevnom nivou mogu ugroziti naše zdravlje, La Organica tokom cijele godine nudi kvalitetan, organski uzgoj biljaka.

La Organica će na ESG Adria Samitu 2024 u Porto Montenegru, u okviru Inovacione i eko zone, koja će se održati 24. i 25. aprila od 8:30 do 16:00 časova, predstaviti svoje proizvode. Njihov asortiman proizvoda obuhvata organska granulirana, tečna i folijarna đubriva, organske sjemenke začina i povrća, te biofungicide i bioinsekticide. Navedene proizvode upotrebljavaju na svom poljoprivrednom imanju Komanika, potvrđujući iz dana u dan kako se tradicionalne metode mogu savršeno spojiti sa modernim tehnologijama za proizvodnju hrane budućnosti.

Pozivamo sve učesnike samita, kao i posjetioce i građane Tivta da dođu i lično iskuse inovacije koje nam La Organica donosi. Ne propustite priliku da vidite kako svakodnevna briga o životnoj sredini može postati sastavni dio svakodnevne aktivnosti, čineći naš prostor za život zelenijim i zdravijim mjestom.

Više informacija: https://www.instagram.com/laorganicacg/?hl=en

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}