Loading...

Novembar u Kraljevskom pozorištu

Kraljevsko pozorište Zetski dom

Novembar će u Kraljevskom pozorištu obilježiti bogat repertoar, ali i gostovanja „Zetskog doma“ u nekoliko crnogorskih gradova.

Već trećeg novembra na scenu cetinjskog pozorišta doći će gosti iz Crnogorskog narodnog pozorišta sa predstavom „Nesporazum“ koju je po romanu Albera Kamija režirao Damjan Pejanović. Pejanović je za predstavu „Nesporazum“ dobio nagradu za najbolju režiju Slobodan Milatović na ovogodišnjem FIAT-u.

Publika će na Cetinju imati priliku da u toku mjeseca novembra pogleda i predstave u produkciji Zetskog doma kao što su Ana Karenjina, Robinzon Kruso, Pod oba sunce i Tobelija. Predstava „Robinzon Kruso“ koja je premijerno izvedena 23.10. namijenjena je za publiku od 13 i više godina.

Pozorišni program obogatiće i koncert zakazan za četvrti novembar pod nazivom „Pjesme ljubavne ispjevane su i bez riječi“ u izvođenju Sara Vujošević (sopran), Dmitry Grinikh (bariton), Tanja Bogdanović (violina) i Anja Abramović Vujović (klavir).

Pozorište „Zetski dom“ gostovaće sa nekoliko predstava, i to: „Bog masakra“ u Baru, „Predsjednice“ u Danilovgradu, „Obožavateljka“ u CNP-u i „Leptir“ u Tivtu.

Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama Kraljevskog pozorišta „Zetski dom“.

Izvor: Kraljevsko pozorište Zetski dom

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}