Loading...

10 evropskih filmova te vode u Berlin!

Svi gradovi

Vrijedni filmofili iz Crne Gore i Srbije ove zime biće nagrađeni putovanjem na filmski festival u Berlinu u okviru još takmičenja European Film Challenge!

U periodu od 11. novembra 2023. godine do 11. januara 2024. godine, filmska publika iz Crne Gore imaće priliku da se bori za odlazak na jedan od najvećih filmskih festivala u Evropi, koji se održava u februaru. Pravo na učešće imaju stariji od 18, a mlađi od 35 godina, od kojih se traži da u naglašenom periodu odgledaju 10 evropskih filmova, registruju se i postave ih na europeanfilmchallenge.eu/me i tako sakupljaju bodove. Svaki odgledani film donosi 4 boda, a svaka različita platforma na kojoj je odgledan 3 boda. Dodatne bodove takmičari mogu da osvoje gledanjem filmova u partnerskim bioskopima, kulturnim institucijama, na festivalima i VoD platformama, kao i podržavanjem domaće kinematografije. O tome kako da povećaju šansu za pobjedu, učesnici takmičenja se mogu informisati na samom sajtu i društvenim mrežama Izazova @europeanfilmchallenge_cg

Nagradna igra #europeanfilmchallenge predstavlja dio velikog evropskog interaktivnog projekta, koji uključuje upotrebu inovativnih i digitalnih promotivnih tehnika i alata, kako bi se doprinijelo većoj cirkulaciji evropskih filmova na različitim platformama. Odvija se  u 14 evropskih zemalja: Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji, Belgiji, Mađarskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Španiji, Portugaliji, Italiji i Letoniji. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz program Kreativna Evropa MEDIA.

Prihvati izazov, gledaj omiljene evropske filmove i osvoji putovanje na jedan od vodećih filmskih festivala u Evropi!

 

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}