Loading...

Promocija zbornika „Mozaik 3“

JU "Zahumlje"

U petak 17. septembra u 20 h, u sali  JU„Zahumlje“,biće upriličena promocija zbornika “Mozaik 3” Književnog kluba “Poenta poetika”- JU „Zahumlje“ Nikšić.

„Novi broj Mozaika donosi najbolje što Književni klub ,,Poenta poetika" u ovom trenutku može da ponudi, i u kvalitetu i brojem objavljenih pjesnika. Pjesnici koji su se u prethodnom periodu uspješno borili sa nemogućnošću interakcije sa publikom zbog epidemije virusa korona pronalazeći brojne inovativne načine predstavljanja svog rada, pomogli su uveliko i afirmisanju kluba i njegovom etabliranju na crnogorskoj književnoj sceni”, zapisao je  mr Goran Radojičić.  urednik Zbornika i predsjednik Književnog kluba ,,Poenta poetika".

Učesnici u ovom događaju su  Anđela Peković  urednica i recenzentkinja Izdanja, mr Milica Radojičić lektorka, kao i  pjesnici Rada Draganić, Anđela Backović, Miloš Jocović, Nikolina Todorović, Lazar Šćekić i Šćepan Popović. Moderator promocije biće mr Goran Radojičić.

Za dizajn korica i grafičko oblikovanje  Zbornika zaslužan je akademski grafičar Milovan Kadović.

Organizator događaja je: Književni klub ,,Poenta poetika"- JU„Zahumlje“ Nikšić.

Prilikom organizovanja događaja biće ispoštovane mjereskladusa zdravstvenim upozorenjem Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}