Loading...

Likovna radionica Kompozicija u boji

Igračkoteka i razvojni centar

U petak, 17.septembra  u 18 h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, uslijediće likovna radionica pod nazivom Kompozicija u boji, namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina.

Ideja radionice je da se djeca upoznaju s osnovnim elementima slike kroz rad na mrtvoj prirodi kao jednoj od klasičnih motiva u slikarstvu. Slušajući klasičnu muziku razvijaće vijuge, razmišljajući o prostoru, kompoziciji i o bojama, povezujući i druge nastavne predmete (muziku i matematiku). Koristeći tri predmeta iz svakodnevnog života upoznaće se i sa geometrijskim oblicima koji nas okružuju. Osim toga, kroz igru asocijacije steći će širi uvid o apstraktnoj umjetnosti. Na taj način razvijaćemo kreativnost, rad u grupi i pozitivnu komunikaciju. Radionicu vodi akademska slikarka Ksenija Škerović Kaluđerović.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

Prijatelj radionica Igračkoteke i Razvojnog centra je Leader Kids, koji pomaže u obezbjeđivanju materijala za rad.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Broj djece je ograničen na 12.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}