Loading...

Radionica Izviđačke vještine

Igračkoteka i razvojni centar

U četvrtak, 17. juna u 18 h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, biće organizovana nova zanimljiva radionica pod nazivom Izviđačke vještine, koja se realizuje u saradnji sa Savezom izviđača Crne Gore, za djecu uzrasta od 7 do 14 godina.

Priroda je lijek za dušu i tijelo. Za boravak u njoj neophodno je dobro se pripremiti. Izviđači uvijek rado priskoče u pomoć da podijele svoje znanje.

Djeca će biti u prilici da se na praktičan način upoznaju sa osnovim izviđačkim vještinama kao i da se u njima oprobaju. Čvorologija, signalizacija, šifrovano pismo, priprema za kampovanje samo su neke od tema kojih ćemo se dotaći kako bi se na pravi način pripremili za sezonu boravka u prirodi koja je pred nama. Radionicu vode predstavnici ove organizacije Peko Vukadinović i Milica Radonjić.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.   

Prijatelj radionica Igračkoteke i Razvojnog centra je Leader Kids, koji pomaže u obezbjeđivanju materijala za rad.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Broj djece je ograničen na 10.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}