Loading...

Radionica “Od čačkalice do figurice”

Igračkoteka i Razvojni centar

U petak, 3.jula u 19h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici biće održana nova zanimljiva radionica pod nazivom Od čačkalice do figurice, koja je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Na ovoj radionici djeci će se  na privlačan način predstaviti i nadograditi znanje o geometriji i geometrijskim oblicima. Ono što je posebno interesantno jeste što će upravo oni sami imati priliku da uposle spretne ručice i  razne oblike i tako, kroz igru  lakše upamtiti njihove nazive. Zatim, igraće se sa različitim igračkama koje liče na geometrijska tijela i oblike, zajedno sa svojim vršnjacima. Radionicu vodi Marina Bokan, a broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.                                                                                               

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}