Loading...

Kreativna radionica pod nazivom U carstvu uloga

Igračkoteka i Razvojni centar

U ponedeljak, 1. juna u 18h, u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, počinje nova edukativna i kreativna radionica pod nazivom U carstvu uloga. 

Igre uloga su poznate kao odličan stimulativni način za razvijanje svijesti o sebi, jačanje samopouzdanje kod djece, obogaćuju maštu i rječnik. Djeca će imati priliku da kroz razne uloge prilagođene njihovom uzrastu uče o profesijama ali i individualnosti i osjećanjima. Kroz zagonetni uvod će se upoznati sa nekim od zanata koji postoje, a onda se i sami oprobati u tim ulogama. Bavićemo se i pravima i obavezama, kao i osjećanjima koje se vezuju za svaku od tih uloga.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 8 godina, a vodiće je Aleksandra Vojvodić i Tanja Ćirović. Broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.                                                             

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}