Loading...

Muzička manifestacija “Zetafon”

KIC Zeta

U utorak, 3. decembra u 19h, u Velikoj sali KIC-a “Zeta” počinje ovogodišnji „Zetafon“, treći po redu, koji organizuje KIC „Zeta“ u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada Podgorice. Ideja ove muzičke manifestacije, od njenog nastanka, je afirmacija muzičkih stvaralaca iz Crne Gore, kao i interpretatora svih žanrova muzike.

Ove godine „Zetafon“ želi da podsjeti na velike hitove crnogorskih pjevača, koji su bili poznati van granica Crne Gore, nastalih 90-tih godina.

Muzički kreator ove manifestacije, kao i prethodne dvije, je poznato  estradno ime Zdravko Đuranović, koji sa KIC-om „Zeta“ ima višegodišnju i veoma uspješnu saradnju.

U programu, učestvuju: Milan Otašević („Crveni karanfili“), Zoran Džiknić (Za ljubav našu“), Caki Boneštaj („Sine moj“), Jelena Boljević („Djevojačka sreća“), Igor Đurović („Još me peku suze tvoje“), Tanja Šeter („Za čast jedne Cetinjanke“), Dejan Perišić („Nina“), Ema Čivović („Neću ništa da ti dam“), Caki Kalač („Plava ženo prokleta“), Anita Popović („Marija“), Zdravko Đuranović („Princezo mala“), Andrijana Božović („Krila anđela“) i Edo Abdović („Čudna žena bješe Vera“). Gost večeri Esad Merulić, je trenutno jedan od hit pjevača u zemlji i regionu.

Izvođače prati orkestar „Manjifiko“, a voditelj programa je Miomir Maroš. Za sve izvođače obezbijeđene su muzičke statue, koje su dar prijatelja muzičke manifestacije od Asocijacije dijaspore Crne Gore.

Ulaz je besplatan.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}