Loading...

U petak i subotu sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva, udomljavanje pasa i edukacija

Delta City

Peti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet, biće organizovan u petak i subotu, 8. i 9. novembra, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City.

Na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, ponovo će okupiti prodavce i distributere hrane i opreme za kućne ljubimce i institucije i nevladine organizacije koje promovišu odgovorno vlasništvo i udomljavanje pasa.

U saradnji sa učesnicima, posjetiocima ćemo i ovog puta pružiti priliku da po sajamskim cijenama nabave sve što im je potrebno za kućne ljubimce kao i da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima, ali i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima i nagradnoj igri. Zahvaljujući saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore i nevladinim organizacijama i ove godine ćemo se fokusirati na edukaciju vezanu za brigu o kućnim ljubimcima. Nevladine organizacije Ruka šapi, Spas i Kuća životinja organizovaće udomljavanje štenaca i pasa pa će građani koji su zainteresovani da postanu odgovorni vlasnici moći da započnu proceduru udomljavanja na sajmu“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Tokom sajma će biti promovisana kampanja za odgovorno držanje pasa Drug iz snova, a bez krova” koja ukazuje na važnost bolje informisanosti i edukacije o temi napuštenih pasa sa fokusom na odgovorno vlasništvo. Kampanju implementira Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove uz podršku veterinarske inspekcije, veterinarskih ambulanti, nevladinih organizacija, opština i projekta koji finansira EU pod nazivom Podrška veterinarskom sektoru Crne Gore”.

Tokom sajma će biti organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. Posjetioci će imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje će moći da osvoje poklone učesnika sajma, a u subotu će biti održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“, u okviru kojeg će 10 ponosnih vlasnika predstaviti svoje ljubimce i boriti se za titule Najponosniji vlasnik, Najbrižniji vlasnik i Najsimpatičniji ljubimac, kao i vrijedne nagrade koje će obezbijediti učesnici sajma. Osim udomljavanja štenaca i pasa, tokom sajma će biti organizovano i veterinarsko savjetovalište u okviru kojeg će posjetioci imati priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem privatne veterinarske ustanove Montvet.

Učesnici petog sajma Pet&Vet su: PVU Montvet, PetVet Centar, Happy Dog, Vrtni centar Kalia, Kuće za ljubimce, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-šapi i NVO Kuća životinja.

Više informacija o sajmu može se pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}